Märkligt att M hoppade av gängkriminaliteten

Märkligt att M hoppade av gängkriminaliteten. Det har ministrarna Johansson och Damberg skrivit i Aftonbladet. Jag tror inte heller de är ensamma om det. Trots att de hoppade av så ska man rösta för. Det sa i alla fall Kristersson efteråt. S-ministrarna nöjda när de fick partiets stöd för de 34 punkterna som det inne höll, men tycker att man kan ifrågasätta varför Moderaterna då inte kunde ta en utsträckt hand över blockgränsen . Många hade hoppats att partierna skulle visa enighet efter dödsskjutningarna av två unga kvinnor förra månaden , skriver de i Aftonbladet

Det finns polischefer är kritisk till gängförhandlingarna. I fredags hoppade Moderaterna först av sedan kom KD som vanlig i rygg på moderaterna och sedan Liberalerna. De har ju varit ens med regeringen om ekonomin och jag vet inte om de kräver hårdare tag eller om man ska ha en lindrade politik. Det har inte heller kommit signaler om KD och L ska rösta för. De hade väl full upp med festen i Israel som Bindefeld hade.

Så här skrev Omni tidigare om detta med gängkriminaliteten.

”SVENSKA BROTTSBEKÄMPNINGEN Region syds tunga polischef Mats Karlsson är skarpt kritisk till de strandade förhandlingarna om gängkriminaliteten. I ett Twitterinlägg skriver han att diskussionerna förvandlades till partipolitik:

Det krävs mer skjutningar och sprängningar och offer för att få politiker att kunna enas om åtgärder verkar det som. Godbitarna sparas kanske till respektive valrörelse? 

En av de som svarat på hans inlägg är Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö: Det är så uselt. 
Mats Karlsson utvecklar sitt resonemang för Kvällsposten. Till tidningen säger han att han är lika besviken på samtliga inblandade och förväntar sig att de försöker komma överens på nytt. Slut citat

2 kommentarer

  1. Per

    Du kan läsa i dagens Aftonbladet om Filipstad och vad S och Löfven har gjort mot detta land när dom kör sin massinvandring.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Vad du kallar massinvandring börja när Reinfeldt var regeringschef och så blevv den bara större och större INAB regeringen vidtog åtgärder som de fick stöd av i riksdagen och det är de reglerna som gäller nu. De gamla reglerna går stå för alliansen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.