I kväll står det mellan Löven och EM kval

I kväll står det mellan Löven och EM kval. Det är två bra saker det står mellan. För mig är det helt givet att det är Ishockey live i A3 arena som kommer först och det kan hända att man hinner hem och ser slutet av fotbollen Får se hur det blir eftersom jag går tur och retur till arenan. För mig är det självklart då det i ishockey händer mycket mer och spelet är snabbare. I kväll är det Västervik som är på besök här i Umeå.

De ligger på den nedre halvan av tabellen som gör mig mera oroligt då jag tycker man har svårare att tända till mot sämre lag. Jag är ingen optimist i kväll heller då ni såg hur jag känner. Jag törs däremot inte tippa på vinst och inte heller att det blir förlust. Är man spelare ska man tippa på det man tror annars måste man gardera, så gör jag när jag tippar trav. Ser att man ställer upp med i stort sett samma lag som slog AIK borta vilket innebär att målvakten står. Men tyvärr om man får säga så är Deilert backen som gjort så bra matcher som fortfarande är borta med en huvudskada och tar det ”dag för dag”. Även Emil Lundberg är borta.. Både Alexander Hellström och Lukas Ericsson kommer att vara borta en längre tid men vilken skada det är sägs inget om. Björklöven tycker jag har haft för att få många och långa skador, men jag vet inte om det är så även i andra lag. Vi hejar och hoppas i kväll.

Den andra intressanta matchen det är Sverige mot Spanien som är motståndare i matchen som ingår i EM kvalet. Jag tror att Sverige är mer eller mindre chanslösa. Spanien är bra och ett av Europas bästa lag så det blir svårt och tar de ledningen då är det kört då de är jätteduktiga på att få tiden att gå och är passningssäkra. De har också en av sina nyckelspelare skadad. En sak som jag inte gillar med Spansk fotboll är att de tror att de är på en scen och ramlar hur lätt som helst även om ingen motståndare inte ens är i närheten. Det ser ut som om de håller på att dö. Hoppas att det blir en bra domare och det hoppas jag även på A3 arena och att de sistnämnda har spelförståelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.