Vart SD har sina rötter är ingen osanningen

Vart SD har sina rötter är ingen osanningen. Det är ett högerparti med sina rötter i nazismen, det har varit känt länge även om de försöker tvätta bort den bilden. Då måste man ändå gå och titta på politikens innehåll och se hur det var när nazismen kom till makten i Tyskland i början av 1930 talet. Visserligen var det sviter i Tyskland efter 1:a världskriget som då var ett 20 talet år tillbaka och det fanns en krigisk revansch lust i Tyskland.

Jag såg programmet Nazismens födelse i Kunskapskanalen lördag kväll innan jag somnade in och det finns jämförelse hur det går till och hur centralt allt styrdes. Det finns inget parti som kastat ut så många om de inte gjort som partiledningen vill. Vi har sett hur ledande SD politiker var ute och slagits med järnrör och även agerat mot oliktänkande. De styr hårt för att hålla sin linje. Gängkonflikter och skjutningar beror på etniska bakgrunder sa han på landsmötet i helgen. De rensade bort en del i partiets ståndpunkter i helgen i alla fall på papperet

Jag tycket alla ni som vill se och jämföra ska gå in på Kunskapskanalen och se programmet. En likhet är att man vill komma åt och styra media bland annat angreppen på Svt. I Tyskland tog staten över fackföreningar och i samband med detta blev det förbjudet med fackföreningar och nog har alla hört hur de angripet LO och allt vad man kallat folk med fackliga uppdrag.

Fackets inflytande tog man bort och förstatliga fackföreningar och där finns även att SD vill skrota fackens inflytande och att skyddsombuden ska tillsättas av staten och att staten ska ta över saker finns ganska gott om tankar hos SD. Alla människors lika värde finns inte hos SD och fanns inte hos Nazisterna och då var det främst judarna men även romer och folk som var homosexuella.

Listan kan göras mycket längre där man inom SD har samma vagga som Hitler och hans lärjungar. Jag tycker att om man jämför ser man vart de har sin vagga och det har även deras bröder partier på höger kanten samma inställning. Det är bara att se på hur det blivit i Ungern med flera länder och jag finner det märkligt att moderaterna är beredda att styra Sverige med hjälp av partiet som haft sin vagga i nazismen. I media har man tidigare sagt nej och Anders Ågren talade på torget till minne av kristallnatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.