Björklöven tog 3 poäng i kväll

Björklöven tog 3 poäng i kväll. Jag tippade att Karlskoga skulle vinna men det blev som vanligt vinst när jag tippade förlust. Idag såg jag inte den första perioden utan jag såg bara statistiken och såg att Löven fick mycket utvisningar vilket de även i andra perioden. Efter den förstod jag även den frustation både Fagervall och Wiklund. Domerna var tåliga och det har jag tyckt flera matcher där Christer Holm varit dålig. Däremot har jag svårt att förstå Karlskogas kritik av tredje perioden

Det blev en mycket lätt seger för Löven efter att det stod 2-2 efter andra men i tredje var det bara ett lag på banan efter att Björklöven tog ledningen med 3-2. Jag blev förvånad över hur ett lag som gjort mest mål av alla inte hade ett skott på mål, delvis berodde det på ett mycket bra spel av hela laget. Ingen nämnd ingen glömd, för Björklöven var riktigt bra i tredje perioden och nu är det Timrå borta på fredag kväll och det är ett bra lag trots att de idag onsdag torskade dit mo Västerås idag. Jag hade inför säsongen att Björklöven skulle vara i ledningen av serien efter 24 omgångångar och att de skulle ha spelat ihop 56 poäng. Det är bara att säga att alla spelarna och alla ledare att ni gjort det för djäkligt bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.