Trump: Knarkligor är terrorgrupper

Trump: Knarkligor är terrorgrupper. Det är en rubrik på SvT tex nu onsdag kväll. Det är på tiden att USA börjar agera igen men ska ha lyckas i kriget mot terrorgrupperna måste han ta av delstaterna rätten att legalisera cannabis. Han börjar nu att ge sig på de mexikanska ligorna men de har säkert starka förgreningar med ligorna i USA. Det måste bli ett slut på att globalisera knarkandet och jag ni ska se andra avsnittet i TV4 Anders och knarket som jag hade en blogg om tidigare i veckan. Tillbaka till vad Trump har sagt så säger TexT Tv följande i artikeln.

Jag citerar USA ska börja behandla mexikanska knarkligor som terrorgrupper. Det säger landets president Donald Trump. -Jag vill inte säga vad jag ska göra, men de kommer att klassas ( som terrorgrupper säger Trump.

Mexikos utrikesdepartement har kontaktat USA för att förstå betydelsen och omfattningen av yttrandet”, och hoppas få till ett möte för att lägga fram Mexikos hållning i frågan och höra USA:s. Trump uppmanade nyligen Mexiko att förklara krig mot knarkkarteller  slut citat Omni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.