Idag är det MoDo hemma för Björklöven

Idag är det MoDo hemma för Björklöven. Löven gjorde tycker jag en dålig match borta mot Karlskrona. Man hade skott på mål men det gick för sakta och för omständigt innan man kom till skott. Man spelade också i överläge 5 mot 3 men ingen riktig målchans. Jag tycker man ska sluta att enbart spela avslutet till Alexander Deilert som tar skott. Backarna 52 August Tornberg  5 Hardy Häman-Aktell får inte heller slarva som de gjorde sist.

Löven spelar med i stort sätt med samma lag som senast men 53 Lukas Ericsson är tillbaka på isen så vi får se hur mycket han får spela. Formen för Löven är inte på topp och MoDo har förlorat matcher på slutet. De har spelat ineffektivt och på två matcher har de enbart gjort 1 mål och hade haft över 80 skott. Två lag med lite tveksam form men idag tror jag båda lagen kommer att spela på topp inför ett fullsatt A3 arena. Hoppas bara att de får bra domare och att klacken från Ö_Vik sköter sig. Jag tror att MoDo har lite fördel inför matchen. Idag är det fullsatt men köp 50/50 lotter där överskottet går till ungdomsverksamheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.