Björklöven seger i går trots dåligt spel

Björklöven seger i går trots dåligt spel. Det är bra gjort att man vinner trots att man spelar dålig men det känns oroande att inte spelet fungerar när det den kommande veckan är både Södertälje och Timrå hemma. Södertälje har spelat upp sig och ligger nu på sista kvalplats för vidare spel om en elitserie plats. Timrå ligger på fjärde plats men med samma poäng som Karlskoga nämligen 70 poäng. De har säkert inte gett upp hoppet om att komma bland de två då man idag är bara 5 poäng efter MoDo som ligger tvåa och det är bara Björklöven som har färre insläppta mål än Timrå.

En annan sak som är positivt med Björklöven är att man är skadefri om jag förstått det rätt och positivt är även att man har två bra målvakter och Petterson höll i går nollan ytterligare en gång. Det är bra att ha två bra målvakter men att man får inte glömma bort att om försvarsspelet är bra så är det även bättre för målvakterna. Nu är det hemma två matcher i rad och jag tror och hoppas på mycket folk och att Lövenklacken har bevarat formen. På onsdag är ni också välkommen till mig och köper 50/50 lotter där hälften av pengarna hamnar hos vinnaren och den andra hälften till ungdomsverksamheten som alltid behöver tillskott i kassan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.