Björklöven vann trots allt i går

Björklöven vann trots allt i går. Det såg inte bra ut i två perioder. Första perioden då fick Björklöven ett mål som sällan blir så billigt. Då tänkte man att nu börjar detta att gå som på räls men det dröjde inte länge förrän Södertälje och fick ett mål på ett billigt sätt. Ett mål som man inte trodde Canatta skulle släppa in. Björklöven gick till ledning i första men det small bara till så var Södertälje i ledningen i andra och inget i spelet talade för att de skulle vinna. Det var resten av andra ett grinigt spel med för många utvisningar. Men så i tredje kom Björklöven ut som ett helt nytt lag och med bra vilja small det bara till så var man i ledningen som senare utökades till 5-3 och då gav man inte Södertälje en chans och de såg också uppgivna ut. Slutet gott allting gott och nu får de komma ut mot Timrå på samma sätt som i tredje perioden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.