V, SD och M pengarna gäller bara för i år Regeringen och C och L budgeten gäller för framtiden

Varför granskar inte media V,,SD, M och KD. Jag tycker det är märkligt att man blir lydiga budbärare åt Jonas Sjöstedt med flera. Jag tänker på den tilläggs budget de enades om som ska ge 2,5 miljarder mer till välfärden. Kom ihåg att dessa pengar gäller bara för i år 2020. Regeringen och samarbetspartnernas förslag var att man lade till 5 miljarder även för nästa år. Det är en väsentlig skillnad för vem kan anställa folk bara för ett år. Jag tycker som jag skrev inledningsvis det är en riktiga Fake News. Jonas Sjöstedt säger seger och för att man ger mindre pengar till välfärden än regeringen och C och L. Han måste mena att det är en seger att de fick en uppgörelse med Sverigedemokraterna.

Men Jonas Sjöstedt framställde det ändå som en epokgörande framgång och det har inte framgått i något media att pengarna är för 2020. Äntligen skulle kommuner och regioner få ordning på räkenskaperna. Men vad ska de använda pengarna till?
Personal går ju inte att anställa eftersom det handlar om en ettårig dusör. Det är att detta inte kommit fram i media som gjort mig besviken på granskningen av det V slagit sig för bröstet inte kommit fram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.