Sverige måste gå i täten för att rädda jordklotet. Kapitalet kommer inte att vara i täten

Tänk att det finns ledare i världen som inte tror på att pågår klimatförändringar. Det finns då två en i USA och en i Brasilien. Däremot finns det forskare i båda länderna som vet att det är så. Det är sorgligt att inte dess ledare gör som Greta Thunberg litar på forskningen. De gör det i många andra fall men de ser eller hör inte på alla de som vet att vi håller på att förstöra jordklotet. Det är märkligt för snart finns det inte insekter som har till uppgift att pollinera våra växter. Det går inte att övergå till att äta mindre kött då växter inte pollinerar och då blir det inget foder till djuren. Vi ser också att det mätts upp över 20 grader varmt. Så här skriver Omni om klimatförändringarna.

•KLIMATFÖRÄNDRINGARNA För första gången någonsin sedan man börjat mäta har en temperatur på över 20 grader, 20,75, uppmätts på Antarktis, rapporterar AFP med hänvisning till brasilianska forskaren Carlos Schaefer.

Schaefer säger till AFP att rekordtemperaturen i sig dock inte säger något om klimatförändringarna i och med att det är en enskild mätning och inte del av en större mängd data. Antarktis hör dock till de platser på jorden där temperaturen har stigit snabbast, men en höjning på nära 3 grader på 50 år, skriver DN med hänvisning till World Meteorological Organization.

Förra torsdagen noterade man 18,3 grader vid forskningsstationen Esperana på Antarktiska halvön, skriver The Guardian. Slut citat

En kommentar

 1. Basic Rules

  Läs Professor emeritus Lennart Bengtssons bok ”Vad händer med klimatet” en riktig klokbok enligt tex Widar Andersson (S).Bengtsson är en av världens meste framstående meteorologer.
  En bok baserad PÅ fakta och inte tillrätta lagda modeller.
  Elsa Widdings ”klimatkarusellen ” är ett annat tips – mycket statistik och faktiska historiska Observationer, vetenskap har inget med konsensus att göra, det kan vara ett mål inom politiken.
  Ett tredje och sista tips är videos på Youtube med Dr Dr Patrick Moore grundaren till Green Peace, väldigt sevärd.
  Rätt stor kapitalet utnyttjar bara och driver på hysterin tex Soros, globala företag och Banker.
  Kaos är deras mål för att skapa makt genom FN och EU på sina villkor.
  Väldigt konstigt att vänstern går storkapitalets ärenden, att marknadsliberaler gör det är vad ,mna förväntar sig !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.