Björklöven möter Tingsryd kl 18:00, lite övrigt om sport och branden på Mariehem

Idag kl 18:00 spelar Björklöven hemma mot Tingsryd. Det är den fjärde och sista matchen tror jag för den här säsongen. De tre tidigare matcherna har slutat med seger för Björklöven så vi får hoppas på seger även idag. Björklöven ställer idag med Mattias Pettersson i målet och han måste få spela och få sig lite matchvana. Nyförvärvet från Västervik Adam Plant spelar back med Thornberg och då blir Hellström 7:e back. Han tycker jag har gjort en bra säsong och är stabil i defensiven. Nu hoppas jag vi får se hur laget börjar spela inför mötena med MoDo som säkert blir minst två. Löven får inte slappna av de måste bli minst tvåa.Tyvärr så dömer allsvenskans sämsta domare Peter Lyth matchen förra matchen borta var han hur dålig som helst

Jag såg även att Jessica Wennberg tagit upp den tråd jag hade i en blogg att det är illa för oss som vill ha dagstidningen alla dagar vilket inte går om man ska dela ut posten var tredje dag vilket var en tanke från PostNord. PostNord får skärpa sig. Det är nog andra saker som gör att bolaget hår så dåligt. Jag tycker det är värre att man köper in en massa bilar som inte fungerar på i vinterklimat.

Sedan en fruktansvärd brand på Mariehem där ett 50 tal bilar brann upp. Polisen utreder om det var en mordbrand och det får vi hoppas att det inte är det för då är väl risken stor att hen tänder på igen.

Damer 10!km i Östersund och den Tour som det var starten till fanns som vanligt den tidigare dopingavstängde Therese Johaug som var totalt överlägsen som vann med 45 sekunder. Sedan var det ytterligare 2 norskor på pallen. Bästa svenska blev Ebba Andersson som blev 4:a ca 6 sekunder från pallen. Frida Karlsson öppnade stark och var den som länge låg två men orken fanns inte på 2:a varvet. Fem norskor bland de 6 bästa bara Ebba som bröt den totala dominansen. Jag konstaterar att Ebba Andersson inte var nöjda med skidorna. Det är obegripligt att skidförbundet inte behöll det valla team som man haft. Det var även märkligt hur man hanterade fler ledarfrågor denna säsong.

Just när jag skulle lägga ut denna blogg så kommer ett meddelande att vår nye världsrekordhållare i stav har satt nytt rekord igen. Armand Duplantis satte idag ett nytt världsrekord i stavhopp till 6:18 i en tävling i Glasgow. Alltid något som gläder och hoppas man få bli glad vid besöket på A3 arena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.