Visst är de hemskt att Donald Trump lägger sig i rättsväsendet. Det har han även gjort i Sverige

Det finns de som är trötta på Donald Trumps twittrande. En är justitieminister William Barr. Det har skett bland annat genom att Donald Trump lagt sig i domar. Det är grova anklagelser han kommer med men Barr räknas som en av Trumps närmsta vänner. Trump han å sin sida säger att det ingår i hans uppgift. Att Donald Trump lägger sig i smått som stort har vi även fått uppleva i Sverige. Det är väl omkring ett år sedan när en rappare från USA blev arresterad för en misshandel i Sverige då Trump ringde upp Stefan Löfven och skulle påverka rättssystemet. Det är ett vevis för att han beter sig på ett helt felaktigt system där han ska försöka påverka rättsväsendet. Jag hoppas att hans politiska motståndare talar om detta för väljarna. Så här har en del skrivits om Trump i Omni i nutid

•RYSSLANDSUTREDNINGEN USA:s justitieminister William Barr har tröttnat på att Donald Trump twittrar om justitiedepartementets angelägenheter.
Han gör mitt jobb omöjligt, säger Barr i en intervju med ABC News med anledning av att Trump twittrat om rättsfallet mot vännen och rådgivaren Roger Stone.

Barr anser att Trump genom sitt agerade och sin kritik av de federala åklagarna i fallet underminerar rättsystemet, skriver New York Times.
Åklagarna i fallet hoppade av efter att deras beslut om ett fängelsestraff för Stone på mellan sju och nio år justerades ner av justitiedepartementet efter att Trump twittrat om fallet. – Jag tänker inte låta mig mobbas eller påverkas av någon, säger Barr vidare.slut citat Omni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.