Stjärnornas stjärna ett sevärt program och i kväll var det dansband som det handlade om. Många bra uppträdanden

Stjärnornas stjärna ett bra Tv program och förra gången var det hård rock som stjärnorna skulle uppträda som och jag tycker att David Lindgren var bäst förutom den som var en äkta hårdrockare. Jag trodde inte det var sant när jag såg hans uppträdande och i kväll var han först ut av dagens teman nämligen dansband en musik som jag tycker mycket bra om och få öppnade som David Lundgren med en Sven-Ingvars låt som var ”säg inte nej säg kanske” osv och även i den typen av låt gjorde han ett framträdande som inte kunde göras det bättre.

Nu var det Elisa som startade som nr 2 och han är ett riktigt proffs på den typen av musik så det kan inte bli så mycket bättre. Bra men så ska det vara om man är dansbandsdrottning. Mapei var nästa på scen som sjöng Lasse Stefan låt och det regnar en riktig bra låt. Även hon var bra men inte var det för mig som satte en prick över låten. Möjligen är det svårt att göra en låt som Olle Jönsson i Lasse Stefanz är förknippad med. Nu går det vidare och det blir spännande vilka låtar som nu kommer för att artisten ska göra en bra dansbandslåt.

Nu blir Jon Henrik och han som kör en Vikingarnas bit en riktig bugglåt. ”Världens lyckligaste man” som han gjorde var inte riktigt vad jag gillar men bättre än jag trodde. Men det är trevligt att får höra de sjunger låtar som de inte sjunger i vanliga fall. Av juryn fick han bättre omdöme än senast.

Nu ska vi få höra hårdrockaren Nicke Borg sjunga jag vill vara din Margareta. Det ska bli mycket spännande att höra hur han klarar av detta. Han var en mycket positiv överraskning trots ovanan att sjunga på svenska. Nu blir det Nano som sjunga
en av de största dansbandshiten ”De sista ljuva åren”. Det blir nog svårt tror jag för att ta den största dansbanshitten är ingen lätt uppgift för den låten drar igång gör vi nog en orättvis jämförelse med Olle Jönsson i Lasse Stefanz eller Christina Lindberg. Den gjorde Nano bra.

Amanda är det som är nästa på tur och hon tar en jätte bra bit av Benny Andersson Vår sista dans och det är inte lätt att efterträda Helen Sjöholm. Hon var också den dom senare fick sluts. Nu blir det Jessica Andersson som kör en Schytts låt ”aj aj aj det bultar och det bankar”. Det gjorde hon mycket bra tycker jag. Hon går då säkert vidare. Nu blir det spännande att se hur det går men jag håller på på David Lindgren som inte var proffs i dansbands ligan.

Jag tycker det var många som var bra men det blev Amanda som åkte ut och för mig stämde resultatet med vad jag tyckte. Det här varit ett trevligt avbrott mot allt som bara handlar om det Corona viruset som härjar runt om i världen. Det är synd om Italien som har många döda och 793 vilket är 40 % av alla som dött i hela världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.