Nu verkar det vara som att Spanien är det land som är värst utsatt av alla länder

Spanien är också ett land som drabbas hårt av coronavirus och man befarar att de skulle kunna gå förbi Italien av drabbade. Hittintills har över 1300 personer dött och det är runt 25 000 personer som är smittade. En klassisk ledare för Real Madrid har dött av viruset. När man nu tittar på de som dött är det inte enbart de som är födda på 40 talet som har dött. I Sverige är det ännu så länge Stockholm som drabbats hårdast. Det är ingen trevlig vår vi går emot utan det här håller säkert på till sommaren och så börjar det om igen. Så här skriver Omni om främst Spanien.

Spanien befaras kunna gå om Italien som det värst coronadrabbade landet i Europa. Hittills har över 1 300 personer dött och nära 25 000 bekräftats smittade. Nu rustar landet för en situation som premiärminister Pedro Sánchez i går beskrev som den värsta sedan 1930-talets inbördeskrig.

Strax före midnatt anlände de 200 första patienterna till det stora kongresscentret Ifema i Madrid där armén håller på att färdigställa ett fältsjukhus med totalt 5 500 vårdplatser, rapporterar El País. Madrid är den region i Spanien som drabbats hårdast av virusutbrottet. Det senaste dygnet registrerades 176 nya dödsfall, vilket gjorde att den totala dödssiffran i regionen steg till 804. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.