Varför rensar inte Kristdemokraterna iVilhelmina bordet

Vad sysslar KD med egentligen. Det frågar jag mig när jag såg att Patrik Marthin (KD) i Vilhelmina fortsätter dela rasistiska inlägg. Han har haft en paus efter förra gången han höll på med den typen av inlägg och nu gjort det igen enligt Folkbladet. Enligt Folkbladet har ”Han har också delat flertalet inlägg av partiet Alternativ för Sverige som bildades av medlemmar som blivit utkastade ut Sverigedemokraternas ungdomsförbund” vikarierande gruppledare i Vilhelmina har tagit avstånd från agerandet men det är nog bara för media han gjort det och det har även KD,s nye distriktsordförande kommunalrådet i Lycksele Roland Sjögren. Men gör man inte något mer än att man säker att man tar avstånd. Det sättet han uttrycker sig är ett närmande till Sverigedemokraterna det är helt klart. Det är också ett bevis på att KD är beredda att samarbeta med SD. Men säg då detta och inte bara mumla i skägget.

Nu har han enligt Folkbladet hoppat av ledarskapet och så här skrev Isak Krona nyss i Folkbladet.
Patrik Marthin (KD) tvingas lämna sin post som ordförande för Kristdemokraterna i Vilhelmina efter Folkbladets avslöjande om att han sprider rasism på sina sociala medier. Det bara veckor efter att han omvaldes på posten.
Oavsett att han tvingades lämna posten som ordförande men han lever och kan fortsätta med rasism. Han är inte heller ensam i Vilhelmina som kan vara så där extrema på högerkanten. Jag vet att något sånt har hänt men nog borde partiet ta och utesluta ho

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.