SCB statistik visar att det inte dött fler människor i Sverige detta år än tidigare sedan 2015

Jag hittade en intressant statistik från SCB som någon lagt ut där och den handlade om hur många som dött under tiden 1 mars till 3 april. Jag har skrivit två mobilbloggar med bilden men det krånglar trots att det står att det publiceras på min blogg jag kan inte heller lägga ut diagrammet så jag får skriva det i stället och så här var SCB,s siffror i antalet döda 1mars-3 april
2015. 9402 pers
2016. 8801 pers
2017. 8840 pers
2018. 10089 pers
2019. 8282 pers
2020. 8261 pers
Det här visar att det har inte dött fler detta år under Mars. Jag hittade en statistik från SCB som talade just om detta. Några analyser om detta finns inte med i bilden men man har under den här virusbomben visat att det är en särskild risk för de som är 70 år och äldre och som även har underliggande sjukdomar. Nu har inte tiden gått tillräckligt länge för att se hur det ser ut på tre månader. Vi som är i den åldern brukar erbjudas att bli vaccineras mot ett virus och det brukar vi göra. Det medel som man brukar få säger man att det ändras lite och då ändrar man i vaccinet.

Det är väl också en naturlig del att ju äldre man blir stöter det till andra sjukdomar som gör att livet tar slut eller att man blir skörare. Jag tycker det är synd men säkert befogat att man inte får vara nära de anhöriga när de är på väg att sluta sina dagar. Jag själv har varit med både när far och mor gick bort. Media har ständigt rapporterat om hur många som har dött men det är i alla fall inte fler än vanligt och det ska med tiden bli intressant när man gör utvärderingar om detta. Man har hört olika orsaker till varför och var viruset kom till och de första var på djurmarknader i Kina. Jag har sett hur dessa marknader ser ut och hoppas att man upphör med dessa även om det är en gammal kultur. Det finns även de som är emot 5g att det sprids via dessa signaler som jag inte tror ett enda dugg på.