Trump vill att man ska spruta desinfektionsmedel i lungorna på sjuka av Corona viruset

Jag undrar hur frisk Donald Trump är när han hittar på att man ska spruta in desinfektionsmedel i lungorna. Det är bara att läsa vad Omni som skrivit om detta. Jag bara undrar om det är någon som försöker lura honom på något sätt för han har säker ingen som helst kunskap om detta.

Så här skriver Omni.
USA:s president Donald Trump öppnar för att spruta in desinfektionsmedel i lungorna på patienter som insjuknat i covid-19, rapporterar flera medier.
– Jag ser hur desinfektionsmedel slår ut viruset på bara en minut. Finns det något sätt vi kan göra något liknande, genom en injektion, nästan som en invärtes städning? frågade sig presidenten under sin dagliga presskonferens.
Men tanken får genast mothugg från medicinskt håll. En läkare som NBC News har pratat med säger att det är en vanlig metod för att ta livet av sig.
Trump resonerade också kring hur ljus skulle kunna attackera viruset inne i kroppen.

3 kommentarer

  1. johansson

    Du har nog inte sett presskonferensen Holmlund, det var mera som en fråga eller en ide’ som Trump kom med och i det här fallet var det kanske en dålig ide’ men det är mycket bättre med dåliga ide’er än att inte ha några ide’er alls. Trump sa absolut inte att så här skall vi göra. Dagligen ser man olika forskare och professorer på tv som uttalar sig men några ide’er om hur viruset skall stoppas har man inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.