Bra initiativ i tankarna hos Nolia med en stor Julmarknad

Gasa på Nolia. Det är bra att man i tider när mässor och mötesplatser fått ställa in att man prövar nya idéer. I dagens VK tar VD Jonas Dahlberg upp detta att man diskuterar att göra en julmässa hos de tre ägarna Umeå, Skellefteå och Piteå. Det är klart att det är en mycket bra ide för att starta på ny kula efter pandemin. Då kan handeln få en skjuts. Hoppas då att de lokala företagen ställer upp på ett helt annat sätt än vid Stora Nolia. Där träffade jag flera företagare jag känner som valt att inte delta av lite olika skäl och ett var att det var så mycket arbete som gav så lite så man valde att ha aktiviteter på hemmaplan.

Jag såg att Jonas hade tänkt hålla till ute men varför låsa sig med det, ni kan ju ha öppet för båda delarna beroende på vad kunder utställare vill ha. Men jag tycker det är bra att pröva nya idéer det ska ni ha all eloge för. Man kan gå på en annorlunda inrikting än den julmarknad som brukar vara på Gamlia. Jag väntar med spänning på att det kommer ett beslut. Men gör det inte så märkvärdigt och dyrt så inte kunderna avstår då man inte har kunnat spara i ladorna i sommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.