Svensk ishockey via förbundet överlever inte utan ordning. Leksand och Oskarshamn åkte ur SHL men hade chansen att kvala sig klar. NHL gör rätt de ska spela färdigt BRA så ska det va

Olika faller ödes lotter inom Ishockeyn. Världens bästa liga som troligen har världens bästa liga är betydligt klokare än vad Svenska Ishockeyförbundet är. NHL gjorde inte som Svenska hockeyförbundet gjorde nämligen bröt slutspelet i SHL och kvalet till SHL. De gjorde det största misstaget som gjort i svensk ishockey nämligen de bröt slutspelet men även kvalet till Elitserien. Leksand och Oskarshamn hade redan åkt ur elitserien men hade en möjlighet att kvala sig kvar. Då bröt man slutspel och kval och lät Oskarshamn och Leksand gå upp i SHL utan att kvala.

Jag tycker det var simpelt gjort att gå ifrån de regler dom finns nämligen att SHL lagen som åkt ur får kvala sig kvar. Det här kan inte gå förbi ostraffat gör de som styr utan byt ut hela skiten. Det här var och är rena match fixing. NHL å sin sida gjorde ett uppehåll och nu har spelarna röst för att NHL ska färdigspelas men inte exakt hur och hur många matcher det blir i slutspelet. Det märks att den organisationen har mer att tänka med för ishockeyns utveckling än styrelsen i Svenska ishockeyförbundet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.