Det som händer i USA liknar mer eller mindre ett inbördeskrig

Det som händer i USA visar klart och tydligt att Donald Trump lever i en förgången tid och nu om man analyserar vad han säger och gör är han en mycket uttalad rasist. Inte alls förvånande för det är alla som tillhör den yttersta politiska högern i USA och det är de personerna som Trump jobbar för att de ska rösta på honom. Han vill gå tillbaka att de svarta köper man för att utföra ett jobb som inte har någon anställningstrygghet eller några förmåner. Han den där Trump vill tillbaka till ett system där den svarta delen av befolkningen är en typ av slavar.

Han den där Trump fattar inte orsaken till det som händer nu i USA. Så här skriver Omni
Donald Trumps kommentarer om protesterna mot polisvåldet i landet är ”en attack mot mänskligheten, en attack mot det svarta USA”. Det säger Washington DC:s demokratiska borgmästare Muriel Bowser, skriver amerikanska medier.

Hon menar att presidenten glorifierar våld mot amerikanska medborgare när han hotar med att börja skjuta och att släppa ut hundar mot demonstranterna.
– Att göra en referens till onda hundar är en tydlig påminnelse för afroamerikaner om segregationsförespråkare som släppte lös hundar på kvinnor, barn och oskyldiga människor i den amerikanska södern, säger Bowser på en pressträff.

Trump har också sagt att secret service var redo att rycka in mot demonstranterna vid Vita huset, men Bowser menar att polischefen aldrig var orolig för att förlora kontrollen. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.