Det skulle förvåna mig mycket om inte Corona Kommisionen hittar allvarliga brister i moderatstyrda lågskattekommuner där mycket av äldreomsorgen lagts ut på entrepenad

Det ska bli mycket spännande att se vad Corona Kommisionen kommer att tycka om hur de moderatledda kommunerna i Stockholms region skyddat de äldre. På många av lågskattekommunerna i region Stockholm har det varit rena rama katastrofen även med skyddsutrustning . Såg att Kristersson såg kommisionens resultat som ett sätt att vinna valet. Jag tror att kritiken främst kommer att riktas mot kommunerna som har ansvaret för äldreomsorgen för där har bristerna varit störst. Moderaterna inte minst Ulf Kristersson tycker jag har svamlat i frågorna om Corona och glömt bort vem som har ansvaret eller så vet han inte bättre. Det skulle och vara intressant att se resultatet om Kommisionen kommer att titta på hur det har fungerat där man satt ut all äldreomsorg mer eller mindre på entrepenad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.