Detta djäkla fusk som sker i Stockholm bland tandläkare där man bland att har fakturor på folk som dött. Måste vara straffbart. Vad gör den styrande alliansen

Man blir heligt förbannad när man ser hur privata företag som sysslar med saker som skattebetalarna ska stå för. Tänk att det till och med finns tandvårdsbidrag som fakturerade avlidna. De borde omedelbart tas bort för att utföra offentliga tjänster. De har också sysslat med överdebitera och felbehandlad patienter. Även det här har hänt i Stockholms län och man har kommit på detta genom en utredning. Den här utredningen som granskat 1% av 100 000 fakturor från 2019 och hela 40% saknat täckning
Man har dock varit alldeles för snäll och bara tvingat bolagen att betala tillbaka en miljon till regionen.

Det måste vara fel hantering för jag tror det är straffbart att skicka falska fakturor för det är just det som det handlar om. Det är mycket fusk och det var bara 1% av fakturorna som granskats. Det här har säkert kostat Regionen stor pengar och vore jag som fick bestämma skulle jag kostat på att granska varenda faktura från tandläkare i regionen. Jag tror att resultatet vore det enklaste sättet att hitta kostnadsbesparingar. Det räcker inte som påföljd att kräva tillbaka det som är felfakturerat utan man måste även i förbyggande syfte straffa dem. Nu är det resultat av granskningar från 2019 så det har säkert pågått länge. Jag hoppas att även andra regioner gör en granskning. Stockholmarna måste skämmas över yrkeskåren som har stulit deras skattepengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.