Flygbolagen SAS och Norwegian skämmer ut sid då de inte betalar tillbaka pengar för inställda resor

Man blir förvånad över hur flygbolagen sköter sig. Nu gäller det som om de inte gör återbetalningar på inställda resor. Det är obegripligt att de ska ha betalt för resor som inte blivit av. Visst är det märkliga tider detta med pandemin som har gjort att resorna blivit inställda just på grund av den men jag tycker inte någon ska behöva betala för resor som flygbolaget inte genomfört. Nu har staten gått in med många miljarder för att man ställt in resor. Det är framför all SAS och Norwegian som djäklas med folk. Nu har flygbolagen hamnat hos kronofogen för sitt agerande och de har fått betalningsförelägganden. Norwegian toppar flygbolag har fått flest förelägganden och följt av SAS. SAS toppar listan över flest anmälningar hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN) den senaste månaden. Visst är det en unik situation det får man hålla med om och det har varit nästan alla flyg som ställts in men i stort sett alla andra arbetsuppgifter har försvunnit och visst måste de ha allt inlagt i sina datorer så de borde väl vara ganska enkelt att fixa om viljan fanns. Det går inte att se att det är viljan att göra rätt för sig som saknas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.