Vistitas VD Siljhammar verkar inte ha förstått ett enda dugg vad som händer om man öppnar upp så att Corona tar ny fart

Resturangbranchen har inget intresse av att begränsa den pandemi som vi har i Sverige. Eller så fattar de inte hur fort den sprider sig. Det ser man nu på många platser bland annat i Storbritannien där man lättade på restriktionerna. Det kom en reaktion från Resturangbranchen när regeringen kom med beskedet att man skulle förlänga restriktionerna för landets restauranger. Inte helt oväntat kom reaktioner från regeringen.

Nu svarar socialminister
Lena Hallengren (S).
”Att vi vid årsskiftet skulle ta bort
alla restriktioner som finns tycker
jag känns helt orimligt”, sa hon i
SVT:s Helgstudion. Lena Hallengren sa även att förslaget ännu inte ligger på bordet och att det finns möjligheter att ge synpunkter. Branschorganisationen Visitas vd Jonas Siljhammar säger att man är oerhört förvånade och upprörda över förslaget. När vistas VD uttalar sig på detta sätt funderar jag på om han överhuvudtaget följt med i det nyhetsflöde och den debatt som varit vad man måste göra för att inte få en skenande pandemi.

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    Lena Hallengren är en klok och duktig minister som sköter sitt jobb bra och kan även ta obekväma men nödvändiga beslut. Tur att vi har den regering som vi nu har. Synd bara att dom inte har egen majoritet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.