Jag tror att LAS utredningen är ett beställnings jobb till C och L från de reaktionära krafterna i Svenskt Näringsliv

Hur blev LAS utredningen ett beställningsjobb från L och C. Av reaktionerna kan man inte tro annat. L och C ropar direkt att utredningens förslag ska göras om till lag. Löfven har tolkat utredningen som att man inte följt direktiven och gett företagarna en fördel då det skulle vara en balans mellan parterna. Nu är förslaget ute på remiss och jag har aldrig hört att någon utredning blivit proposition utan att man gjort förändringar i den. Det är också mycket märkligt att utredningens förslag skulle läggas på bordet före parterna nästan börjat förhandla tycker jag var ett grovt övertramp mot förhandlarna.

Den som vinner mest på förslaget är de som inte vill gå och förhandla färdigt då tar man heller lagen. Jag kan bra konstatera att företagarna kände sig mer vinnare om det blir en lag. Då har alla minna sanningar bekräftas att det var ett beställningsjobb från C och L åt de reaktionära krafterna inom Svensk näringsliv. Ska det genomföras som det är om man inte kommer överens om det blir några ytterligare då är det bättre med ett nyval. Orsaken är hur enkel dom helst staten har tamme fasen inte ett dugg att göra i ett förhållande som är mellan parterna på arbestmarknaden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.