KD politiker har hamnat i en hemlig rapport om kopplingar till kriminella nätverk

Ibland brukar man säga ingen rök utan eld. Vad jag syftar på är att Robert Halef som är riksdagsman för KD och har hamnat i en hemlig rapport där det sägs att han har nära kopplingar till kriminella nätverk. Nu anmäler han polisen till JO. Jag känner inte till honom som riksdagsman men däremot brukar jag följa med lite i fotbollen och vet att han har spelat i Syrianskas A lag i fotboll. Nu var detta i en hemlig rapport så Aftonbladet har inte skrivet vad är nära kopplingar. Nära koppling kan ju var en släkting eller en före detta lagkamrat i Syrianska laget eller någon förening för Syrianer i Sverige. Att hamna i ett register behöver ju inte betyda att man gjort något brottsligt. Många syrianer har ju flytt till Sverige som politiska flyktingar. Vår Ibrahim Baylan är också flykting till Sverige och kristen Syrian och att vara kristen i många länder i mellanöstern det får man inte vara. Jag förstår däremot inte hans reaktion då han anmäler polisen.

Så här skriver Omni om detta. KD:s riksdagspolitiker Robert Halef anmäler polisen till Justitieombudsmannen sedan han i en hemlig rapport pekats ut för att ha nära kopplingar till det kriminella Södertäljenätverket, rapporterar SVT Södertälje.
Uppgiften publicerads ursprungligen av Aftonbladet som läst den hemliga rapporten.
”Via Aftonbladet har polisen medvetet medverkat till att försätta mitt liv och min familj i stor fara och är nu måltavla för konkurrerande kriminella gäng”, skriver Halef i sin anmälan.slut citat Omni

Däremot är det obegripligt när jag läser sista stycket att polisen medverkat till att försätta mitt liv och min familj för stor fara och är nu måltavla för konkurrerande kriminella gäng. Jag fattar inte varför han blivit måltavla för konkurrerande kriminella gäng om han är helt oskyldig. Jag förstår inte vad han menar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.