Jag är nästan helt säker på att de informationskanaler som används för pandemin inte når den yngre generationen

Hur når man den yngre generationen om smittspridningen och hur får de reda på Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Ingen ska i alla fall inbilla mig att det är någon eller några som ser presskonferensen från FHM. Jag tror inte heller det är många som läser dagstidningarna så de vet vad som händer på området. Jag är mycket tveksam om de skaffar sig information genom att höra på lokalradion eller tittar på TV och ser nyhetsprogrammen. Jag tror inte heller de nås av någon information av vad smittskyddsläkarna ger för lokala råd. Jag är därför helt övertygad om att det är därför som den yngre generationen trängs på bussar, krogar och på de flesta ställen där det samlas människor. Ingen ska inbilla mig att informationen når ut till den unga generationen. Tyvärr är spridningen av samhällsinformation inte up to date. Här måste man tänka till hur man når alla tex när det gäller den pandemi vi är uppe i. Undra på att det blir smittspridning igen.

2 kommentarer

  1. Olle BK

    Man får väl någonstans hoppas att den yngre generationen har föräldrar eller andra vuxna som kan informera om vad som gäller sen om man tar åt sig är ju en annan fråga…

  2. Fredrik

    Kanske inte räcker med ”det är upp till folket själva” att lösa detta? Som vår regering tycker. Kanske måste de politiker som säger sig vara folkets förlängda arm att sätta ner foten och stoppa detta.

    Men, både du och jag vet att det finns inte en enda S:are som vågar det. För, det kostar pengar att stänga ner landet. Och det vågar inte Löfvén. Det kostar pengar att ta hem barnen från dagis och skola för då måste mamma och pappa också vara hemma.

    Och det finns inga politiker som är villig att rädda liv utan de tänker med plånboken, de väger liv mot Sveriges ekonomi. Finns bara ett ord som passar dem:

    SKÄMS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.