Nu är det risk att många blir utan TV4 kanalerna och Cmore på grund av bråk

Nu är det bråk igen mellan Telia och Tele2 och deras kanal Comhem. Så här skriver Omni ekonomi om detta. Jag förutsätter att om vi inte kan se kanalerna så får vi tillbaka pengarna vi betalt för det vi lagt ut.

Så här skriver Omni. 2,1 miljoner hushåll riskerar att bli av med TV4-kanalerna och C More från och med fredag natt. Bakgrunden är att Telia och Tele2-ägda Comhem inte lyckats komma överens om en förlängning av det avtal som parterna slöt i december i fjol. Enligt ett pressmeddelande från Comhem löper avtalet ut på fredag och bakgrunden till det nya bråket är att Telia vill höja priserna ”kraftigt”.
– Det är sorgligt att vi återigen inte kan komma överens med Telia, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Comhem, och fortsätter.
– Det är […] förvånande att Telia nu begär en kraftig prishöjning när vi så nyligen kom överens om ett avtal.
Telia har ännu inte kommenterat. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.