Björklöven spelar match borta mot Vita Hästen kl 19;00 i kväll.

I kväll fortsätter allsvenskan i ishockey och Björklöven möter Vita Hösten borta i Norrköping. Hästen har haft en hel del skador men har värvat in en spelare på kort tid som varit utan kontrakt. Björklöven får tillbaka Grundström och oavsett hur det är så är han självklart en förstärkning av laget. Däremot är Rahimi borta och blev avstängd trots att straffet blev endast två minuter. Laguppställningarna är inte klara men jag hoppas på seger för man har nog i stort sett ordinarie lag men det kan bli svårt mot Vita Hästen för de har den gamle Lövenmålvakten Adam Werner i målet med ett lån från NHL. Björklöven har dragit på sig ovanligt många utvisningar och nu har man skärpt reglerna på när man gapar och skriker åt domarna. Det är en stor brist på bra domare. Jag hoppas på seger men vet att det blir en svår match.

På söndag är det meningen att Björklöven ska möta Södertälje borta men ingen vet om matchen blir av. Oklarheterna beror på att det har kommit rykten om att Södertälje har drabbats av covid och har ev flera spelare borta. Det har skrivits i VK om detta men inget har i alla fall kommit fram till den sportsliga delen i Björklöven med Per Kenttä i spetsen. Det skulle vara svårt när sånt här händer med matchplaneringen. Vi får väl vänta och se vad som händer.

I kväll får jag inte möjlighet att se matchen eftersom vi ska ut och äta och sedan se coverbandet som spelar The Eagles musik. Musik som jag inte har något emot och är övertygad om att det är ljuv musik för mina öron. Förra gången Johan Björk tog hit ett coverband då var det ett band från Liverpool som höll till i samma lokaler som The Beatles och som spelade dess musik. Jag är säker på att det blir bra och att jag kan smyga fram telefonen och delvis följa matchen mot Vita Hästen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.