Det blev seger på straffar trots domarna och VK måste låta sportreportrar referera från TVn

Det blev som jag befarade att det än en gång var domarna som stal poäng av Löven. Det var minst 3 utvisningar som var mycket mer än tveksamma i dagens match. Dessutom fanns det minst tre förseelser som skulle ha gett utvisning för Västervik. Det verkar som domarna på något sätt är rädd för kritik att de favoriserar Björklöven. De har dessutom ett ont öga till de som kommer från andra sidan Atlanten. Där är det domare som kan ishockey och en liga som har domare som inte tillåter snack och inte heller att man får göra som i Lövens match tidigare att man får köra över domaren i målgården och inte heller blåste av när man slår av målvakten handsken. Jag har även följt matchen på VK.se och jag tycker inte alls om systemet med att använda frilansare från platsen som inte har den kompetens som de egna reporterna har om ishockey. Varför kan man inte sitta i Umeå och följa matchen och referera från Umeå i stället. Jag ber er att rätta till detta redan till nästa match. Nu kvitterade man när man tog ut målvakten som skötte sig bra och kvitterade och på straffarna var det Steen som var kung för dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.