Nu är det dags för Björklöven mot Karlskoga vi hoppas på vinst

Så var det dags igen för Björklöven som tar emot Karlskoga här hemma i Umeå i A3 Arena. Det är en del förändringar i kväll och den största är väl att Popovic kallas in från Teg och spelar i par med Daniel Norbe i andra femman där det är även en förändring på forwards och där spelar i kväll Alexander Wiklund Fredrik Andersson och Carl Grundström. Vi får hoppas att det sätter lite bättre fart och för Grundström förhoppningsvis ger lite bättre energi. Popovic har gjort ett bra jobb i Teg och varit bra på att se var han har sina kompisar som får lägga in pucken i mål. Anders Hellström skadades förra matchen och spelar inte.

Det här gör att det blir förändringar på fler förändringar men backarna blir Rahimi och Deilert i första femman och forwards blir Ottosson straffspecialisten Steen och där kliver då Selin in som ny forward Det där blir nog bra tror jag.

Den tredje femman blir då Palmqvist och Johansson som backar med Possler Andreasson och Liss. Jag väntar på att Liss ska få fart på sin bössa igen vilket inte har varit så bra som vi vet att han kan. Vet inte vad jag säga mer än att Possler och Andreasson har överraskat positivt på mig.

Fjärdefemmans forwards är då intakt med transatlanterna som på mig motsvarat förväntningarna och Vesel är mycket bra och även Hutchings har inte gjort bort sig heller men han måste också ställa in siktet på bössan. Crandall gillat jag också men han kan mycket bättre än han visat. Men in med dem direkt när det blir en man mer och toppa då upp men en passningssäker back och ev Liss som skytt. Den back som man satt upp är Ullmann och vi har inte riktigt fått se hur han sköter sig och antar att man även sätta in någon annan back där tex Palmqvist. Där är det extra spelaren som blir Söder som inte varit i samma go ännu den här säsongen. Målvakt blir Connor Ingram som gjort sitt jobb hyfsat bra även om försvarsspelet är det som klickat mest och det är inte bara backarna som ska ha kritik för det. Mantler blir då reservmålvakt och han är inte alls dålig.

Nu gäller det först och främst att man får ordning på spelet igen. Bofors är inget dåligt lag som man måste ge järnet för att slå. Jag och många med mig får inte gå och heja på Löven och där tror jag lite av det dåliga spelet beror på. För det måste ha varit skönt för laget med det publikstöd som har funnits i A3 Arena och nu är det tyst som i graven. Nu hoppas jag på vinst och hoppas att det blir två domare som följer reglerna och att det är samma regler för båda lagen vilket det inte gjorts i tidigare matcher. Det gäller även för videodomarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.