Varför vill inte Anders Ågren M bekämpa högerextremismen

Anders Ågren M skriver idag på sin blogg följande rubrik Bekämpa islamism, nazism och extremvänstern. !
Det kan man självklart hålla med om. Tyvärr har han glömt bort den grupp som enligt polisen är mest våldsbejakande. Ska man bekämpa grupper som ställer till med våld och skjutningar måste man även bekämpa de högerextrema grupperna för de finns flera extremgrupper på högerkanten än nazisterna. Jag tycker det är svagt av moderatledaren att inte ta med högergrupperna när man ska bekämpa de våldsbejakande grupperna. Det går inte att tolka Anders Ågren på annat sätt att de högerextrema grupperna ska man inte bekämpa och det hade jag faktiskt inte trott om Anders Ågren. Då vet vi i alla fall det.

2 kommentarer

 1. Krister

  …som fan läste bibeln.
  Vilken tokig tolkning av vad Anders Ågren har skrivit. Bara för att han inte räknar upp alla extremgrupper så påstår du att han inte skulle vilja få bort dessa? Innebär det att du själv ALLTID räknar upp det/de du är emot och vill bekämpa?
  Att Ågren inte räknar upp alla de grupperingar som borde bekämpas, utan tar exempel från olika politiska flanker är ju bara det sätt man gör. Tänk igenom det det du skriver, annars cementerar du bara den åsikt som många har, nämligen en åsiktsmaskin utan rejält på fötterna.
  Tvärtom, det Ågren ger uttryck för är ju rena självklarheter och alla politiker, oavsett partitillhörighet ska ställa sig bakom det han skriver och inte motsätta sig, som tyvärr en del gör. Det är ju dessa som är demokratins motståndare

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag har bara läst vilka som han vill ska bekämpas. Läs hans blogg en gång till får du se vad han skriver. Du kan inte tolka bad han menar men jag har i alla fall umgåtts många år med honom när jag var ordförande i kommunstyrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.