Nu börjar Björklöven sin bortaturné med 3 matcher till söndag och i kväll är det Tingsryd

Nu är dags för en borta turné för Björklöven. Jag är rädd för att det kommit i ett osäkert spel i egen Zon, det måste vara försvarspelet som klickar ordentligt under vissa perioder. När jag säger försvarsspelet så lägger jag inte allt ok axlarna på backarna utan forwards är och en del i detta. Det säkra spelet både att erövra pucken och snabbt vända till ett anfall har ibland försvunnit i långa stunder.

Tingsryd har skrapat ihop 24 poäng på sina 16 matcher och Björklöven 38 poäng på 17 matcher. Spelar Björklöven så illa som de gjorde i första perioden mot bottenlaget Väsby då blir det förlust även mot Tingsryd som är ett mycket bättre lag än Väsby. Jag tror inte Björklöven fått ordning på sitt försvarsspel sedan i söndags. Deilert och Liss är två spelare som helt tappat formen och vad det beror på kan jag inte ha någon uppfattning om annat än jag har sett att de kan betydligt bättre än de presterat. Tror även att Björklöven är det lag som i alla fall förlorat mest på grund av att det inte finns någon hejarklack som hjälper till. Nu får vi hoppas att vi slipper flera skador och att man har domare som dömer enligt regelboken vilket har varit tveksamt. Jag har dock inte gett upp hoppet att man ska kunna kvala in till SHL innan serien och kvalen är över.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.