Trump vill benåda sig själv sina närstående och några tjänstemän. Då måste han tycka att han gjort något brottsligt

Det verkar precis som om Donald Trump och flera i hans familj gjort brottsliga handlingar men även hand advokat Rudy Giuliani.Hur kan du säga det Lennart kanske du frågar. Jag kan inte tolka det på annat sätt när han vill benåda både sig själv, flera i familjen och några som jobbat nära honom. Benådningar brukar vara vanliga i USA när en president avgår men det har aldrig hänt att man benådat någon i förtid. Så här har Svt skrivit i en artikel om detta. ”Presidentens nära kollega Rudy Giuliani har enligt tidningen inlett diskussioner med Trump om att få en sådan ”förhandsbenådning”.

Anledningen ska vara att han är orolig för framtida åtal som skulle kunna väckas efter att Trump har avgått”. Som ni ser är det advokaten som ska endera fått i uppdrag av Trump eller själv ha tagit intiativ till detta. Jag tycker än en gång att det måste vara något fel på Trump men även advokaten om detta sker. Men det måste finnas en stor rädsla att de ska uppdagas att de gjort något brottsligt. Det är framför allt New York Times som skrivit om detta och nog har de fått information någonstans ifrån. Trump har även försökt påverka domstolar när det gäller beskyllningar om valfusk. Där har flera republikanska guvernörer sagt att Trump har fel och att valen gått rätt till

2 kommentarer

  1. Sixten Jonsson

    Blir du aldrig less på tuggandet om Trump ?Borde du inte kommentera tex hur svensk skola har missat pojken som tagits ur skolan obemärkt av sin mor och hållits fånge i 30 år.Nu har ju svensk vänstermedia läge att beskriva hur illa skolan har skött sitt uppföljninfansvar.Lärarresuserna har skolan behållit enligt budgetmodellen men ingen elev.Ända skriker ni efter högre skatter för att användas till slöseri.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      BARA så du fattar att jag tar upp det jag vill och om du inte vill behöver du inte läsa vad jag skrivit. Sköt dig själv och …..,.i andra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.