Ge oss äldre vaccin nu medans vi lever

Hur kan det vara möjligt att pausa eller stoppa ett vaccin som är godkänt. Ta det som nu händer med vaccinet som producerats av Astra Zenicas vaccin som är godkänt av den Europeiska myndigheten som har den kompetensen som behövs för att godkänna vaccinet och det är godkänt av svenska myndigheten. De flesta länderna i Europa följde upp med att vaccinera. Inte Sverige vilket är helt obegripligt och nu är de Folkhälsomyndigheten. Har den myndigheten beslutsrätt över regionerna som har ansvaret för detta. Jag har haft full respekt för FHM men efter stulet nu har det dalat.

Nu blir vaccineringen på äldre förskjuten och det innebär att fler äldre kommer att dö av covid, långt fler kommer att dö av covid nu än det skulle bli personer som dött av sprutan. Nu om man inte kommer igång med vaccineringen blir det ytterligare ett helvete med förlängd husarest och risken för att dö av covid ökar. Vi vet att det är bland folk som är 70 år och äldre.

Det är vad jag läst några som man tror r har dött av sprutan men inte Sverige utan enbart i Norge. Titta inte på Norge utan på resten av Europa där har man godkänt vaccinet. Det har om jag läst rätt inga dödsfall bland äldre. Att riskera att dö på grund av vaccinet är så lite att det är inte märkbart. Helt säkert är det många fler som dör på grund av tex rökning. Vill man nu inte från FHM vaccinera med Astra Zenicas vaccin finns inget annat vaccin att tillgå då måste regeringen ta över uppgifterna. Det är obegripligt hur man hattar i denna fråga om vaccin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.