Sverigedemokrat har 66% frånvaro i Utskotten i EU

Man ser vilken syn Sverigedemokraternas Peter Lundgren har på demokratin och hur han sköter det uppdrag han fått av väljarna. Han är den Europaparlamentariker från
Sverige som har haft störst frånvaro
i utskottet. Det uppger nyhetssajten
Europaportalen, som har granskat
parlamentets mötesprotokoll. Han har säkert ändå haft och fått arvode hela tiden för så fungerar EUs regler. Nu har man som alla andra haft sina möten via nätet. När man tittade på protokollen har Lundgren mellan juli 2019 och december 2020 närvarat vid bara 33 procent av mötena. Lundgren påstår i ett mejl till sajten att protokollen ljuger. ’Jag har inte varit frånvarande som det påstås’, skriver han. Däremot är jag helt säker på att han varit borta så mycket för jag litar på att protokollen är skrivna och dessutom justerade. Det allvarliga är att han inte sköter det uppdrag han fått av väljarna och för mig visar det att han är inget att lita på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.