Att 7 personer kan ha dött av de 18 miljoner doser som getts är ingenting media skrämmer folk

Jag tror media gör allt för att skrämma folk att vaccinera sig mot coviden med Astra Zenecas vaccin. Det handlar återigen om de 30 tal personer i Storbritannien som fått blodproppar och att sju har dött som fått vaccinet. Kom då ihåg att det är 18.1 miljoner doser som har getts. En sånt lågt tal går inte att räkna ut hur många nollor det finns efter första kommatecknet.

Att sprida att det är farligt gör säkert att många fler kommer att smittas och dö. Jag fattar bara att man är säker att det beror på vaccinet för det är klart att det är många av alla dessa som dött av hjärtfel om det nu var det som var orsaken till att 7 personer. I dessa tider som finns nu för tiden skulle det till och med är andra fabrikat som har ett stort ekonomiskt intresse att det vore bra om Astra Zenicas vaccin försvann från marknaden.

Det är lika självklart att det är många fler som kommer att dö om vaccinet försvann, ja långt fler än de 7 som man nu tror har dött på grund av vaccinet. Jag är helt säker på att det finns många piller som man gett till att sjuka människor dött av för mycket piller vilket Yngve Gustavsson sagt länge. Jag är också av den bestämda uppfattningen att trots att pandemin ställer till det så det största helvetet kommer i framtiden vara reccistena bakterier som är ett hot mot hela mänskligheten och det beror på all antibiotika som folk proppar i sig.

Så här skriver Omni om vaccinet jag nämnt.
Av de trettiotal personer i Storbritannien som drabbats av blodproppar efter att ha fått Astra Zenecas vaccin har sju dött, rapporterar AFP. Totalt har 18,1 miljoner doser använts i landet.

Det brittiska läkemedelsverket MHRA fortsätter dock att rekommendera att användningen av Astra Zenecas vaccin ska fortsätta, eftersom nyttan anses överväga riskerna.
Nederländerna och Tyskland har pausat vaccineringen efter rapporter om blodproppar främst hos yngre och medelålders kvinnor.slut citat omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.