Har svårt att de hur Björklöven ska kunna gå upp till SHL

Jag har svårt att tro att Björklöven kan nå SHL den här säsongen även om de mot förmodan skulle besegra Karlskoga. Jag säger mot förmodan då jag inte tror de slår Karlskoga och det syntes i drabbningen i söndags. Visst var det bra spel stundtals och främst i första perioden men ska msn vinna måste man även knyta igen säcken. Den andra perioden var även den godkänd men i förlängningarna blev det sämre och sämre så sett över hela matchen var nog resultatet rättvist.

Jag sa ju att det blir svårt att hå upp även om man slår Karlskoga. Jag tror Timrå helt enkelt är för bra för de vinner även om det var ganska jämnt och så har de en spelare som dyker upp när det gäller. Jag tycker han inte syntes till lika mycket som vanligt men då gjorde Jonatan Dahlén segermålet på övertid. Nu har de två raka segrar och i kväll får vi se om Björklöven kan vända till seger. Förlorar man även i kväll då är chansen att spela final mot Timrå minimal. Vi får väl se hur det går men ha inte för stora förhoppningar

2 kommentarer

 1. Kalle aNKa

  Björklöven har varit bra första 10 matcherna i grundserien. Sen blev Kevin Poulin skadad. Även Adam Plant med fler. Och Oskar Steen försvann till NHL.

  Då började Björklöven bli riktigt dåliga, och har långa stunder varit ur usel förlorade 2 gånger mot vilda Väsby, två gånger mot Modo bland annat. Men har också vunnit stort mot Västerås, Karlskoga och Vita hästen.

  Björklöven har verkligen skämt ut sig i grundserien och tappat all respekt bland ”experterna” kappvändarna delux på expressen. Först måste jag bara säga;

  Sanny Lindström, Johan ” MrMadhawk” Svensson och Adam Johansson. Sluta gissa vilka som går upp till SHL, sluta gissa vem som åker ur SHL och för guds skull gissa INTE vem som ska vinna SM-GULD!

  Ni går från att vara ”experter” till att visa hur otroligt okunnig ni egentligen är om sporten ishockey! Ni har inte en siffra rätt! Pinsamt att ni fortsätter att gissa varje vecka.

  Tillbaka till Björklöven, dom har ett sjukt bra lag på det berömda papperet. Sjukt bra, spelare som Daniel Norbe & Karl Johansson sitter på läktaren. Helt sjukt faktiskt.

  Jag har nog haft en del övertro på Björklöven, men det är för att dom borde faktiskt varit bättre, helt enkelt!

  Men nu är löven i semifinal mot Karlskoga och även om dom förlorade första matchen i öt, så tror jag att man kvitterar i kväll till 1-1 i matcher. Karlskoga är inte dåliga, faktiskt stog dom upp bra mot löven och likt Mora vek man aldrig ner sig. Ligger under med både 2-0 och 3-1 och ändå tar det till förlängning och vinner med 4-3 hatten av.

  Men nu har man krämat ur mycket ur det här laget och inte vågar man spela grisigt heller som man alltid gör i Karlskoga. I kväll så lyfter sig löven ett snäpp till och kvitterar. Sen tror jag inte Karlskoga orkar komma tillbaka mer i den här matchserien man har tunga skador och löven rullar på med 13 Forwards och har 9 bra backar att tillgå.

  Men SHL det är oavsett långt borta, men jag tycker inte alls Timrå har varit speciellt bra och sliter också vidare i sin resa. Nu gäller det först att nöta ner Karlskoga och ta sig vidare till en final. Men dom chanserna ser jag som stora.

  I år måste det hända, se hur mycket mer tv pengar man satsar på SHL lagen. 20 år i träsket, gissa om man är less på hockeyallsvenskan. 🤣

 2. Fredrik

  Det är bra Lennart, varenda gång du skriver att Löven får svårt i en match så vinner dom så fortsätt så, verkar ge tur åt dom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.