IS mördande och skändande av folk fortsätter

Dessa IS terrorister dyker åter upp och härjar som vanligt. Det är konstigt att man inte en gång för alla kan utrota IS från kartan. Så här får det inte fortsätta

Så här skriver Omni om detta.
Döda kroppar på gatorna, nedbrända butiker och sjukhus samt saboterade telefonledningar och mobilmaster. Det mötte Sky News team som, som första internationella medium, tagit sig till staden Palma i Moçambique, sedan staden intogs av IS-kopplade terrorister.

Invånarna i staden berättar att attacken tycks ha varit välplanerad och att terroristerna angrep Palma från tre håll. Enligt vittnesuppgifter ska angriparna ha varit beväpnade med automatvapen och machetes och bland annat halshuggit människor.
Militär säger sig nu ha återtagit kontrollen över staden men guvernör Valige Tauabo säger att han inte garantera att de inte sker någon mer attack.

2 kommentarer

  1. arbetare

    Nästa gång du träffar Löfven kanske du kan fråga honom varför IS-terroristerna tillåts använda Sverige som en tillflyktsort för att återhämta sig , ladda batterierna och fylla på krigskassan med våra skattepengar mellan terrordåden ?

    Jag ser det som en förolämpning mot alla som flytt från IS terror när dessa mördare tillåts komma hit och leva på våra skattemedel och dessutom får förtur i bostadskön .

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      De har fått beslut om utvisning så jag tror det är polisen som ska verkställa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.