Förlorar Björklöven i kväll blir det inget spel om SHL för laget, tyvärr håller man inte måttet

Vinna eller försvinna gäller för Björklöven i kväll kl 18:00. Vinner Karlskoga i kväll då räcker det astman vinner en av de tre matcher som då är kvar och det kommer de att klara och de var ju bättre av de 52 matcherna som spelades i grundserien. Resultatet av så många matcher brukar ge en fingervisning av lagets kvalite. Jag fattar inte de som trott och tror att det är en promenad att Löven skall kvala mot Timrå om en plats i SHL. Jag har sagt tidigare att jag tror inte man kan slå Timrå och man inte har spelare som kan avgöra matchen om Dahlen. Ni som varit med vet ju att Dahlens pappa en gång i tiden spelat i Björklöven. Han var med i laget som vann Guld 1987 och kom hit från Östersund om jag minns rätt

Nu är det andra tider i Svensk Ishockey och då var Löven den klubb som hade minst 10 spelare som deltog i Tre Kronor. Det fanns inte några fd spelare som kom från andra sidan Atlanten men däremot många från Guldlaget som lämnade Björklöven. Man måste ändå fundera över att det finns så få spelare som fostras i klubben och som har en klubbkänsla och inte enbart en lagkänsla som finns nu. Jag har varit med på olika sätt för att Umeå ska kunna ha ett lag SHL genom olika beslut men om jag får uppleva det känns ändå lite avlägset denna säsong. Det har och är för mycket upp och ner i laget och det är en ledningsförmåga.

Nu är det match kl 18:00 i A3 arena och den sänds som vanligt på Cmore. Jag tror inte jag ska se matchen för idag och efter senaste matchen känns travet betydligare roligare att se se på. Inga förändringar i laget vad jag kan se men det gäller att det fungerar och det går inte att sova en period. Nu får man inte om man ska vinna göra en massa indianare för det tar Karlskoga omedelbart förmånen av. Jag har trott på detta lag den här säsongen men tyvärr har jag fel. Orsaken är att man helt enkelt är sämre på att göra mål.

3 kommentarer

 1. Mattias

  Med tanke på ditt sätt att reagera så starkt på Olof Lund så undrar man hur du ser på hur tex att om man får sälja alkohol så kan man slingra sig undan restriktioner. Tänker tex på Björklöven där helt plötsligt hade publik.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag förutsätter att man följer lagarna men är det Löven som driver den där restaurangen på kortsidan

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Du ska inte ljuga för man säljer inte alkohol. Det är inget annat än folköl som säljs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.