Är det nästan endast kvinnor som får biverkningar av AstraZenecas och Johnson&Johnsons vaccin vaccinera då män med dessa

Om det är så att det nästan bara är kvinnor som fått biverkningar av AstraZenecas vaccin kan man fundera över varför inte män kan få detta i stället. Jag har sökt och funnit att de flesta som fått biverkningar är just kvinnor och antar att dessa uppgifter stämmer. Det gäller ju att få ett stopp på denna hemska pest och kan man vaccinera män med detta vaccin då finns det betydligt mycket mer vaccin att tillgå. Det är när man börjar vaccinera folk som är yngre än 65 år man kan göra en uppdelning av vaccin mellan män och kvinnor.

Nu har det även kommit rapporter om att Johnson&Johnsons vaccin har samma typ av misstänkta biverkningar som AstraZenecas vaccin och det var väl väntat då de i stort sett beter sig på samma sätt. En stor skillnad är dock att av det vaccinet behöver man bara en spruta. Det i sin tur innebär att mana fler kan vaccineras. På kvällsnyheterna i går sa man att där var i bara kvinnor som hade fått problem med blodproppar och blodplättar. Jag tycker man att båda dessa vacciner ska man avdela till männen eftersom det knappt finns några biverkningar på män och gör man det kommer man säkert att klara av målet med att vaccinera alla före sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.