Moderatastyrda region Stockholm klarar inte av att vaccinera de äldre

Det är mycket märkligt hur region Stockholm fungerar. De har genom det moderata regionrådet Svenonius klagat på tilldelningen av vaccin. Nu har TV4 visar att över hälften av tiderna inte används, 8 000 av veckans 15 000 tider i Stockholms län står fortfarande obokade. Det här visar klart och tydligt att det inte fungerat för region Stockholm. Det var likadant när pandemin började. KD som sitter med i ansvarig ställning tror att man löser detta genom att förstatliga sjukvården. Det tror inte jag och de flesta andra då försvinner ansvaret in i något verk och de som finns fungerar inte.

De som erbjuds att ta vaccin nu är
personer över 70 år, men enligt
föreningen SPF Seniorerna känner
många av dess medlemmar inte till erbjudandet om vaccinering. Det är bara att hålla med pensionärsorganisationen att det är ett totalt misslyckande med informationen. Man helt enkelt diskriminerar pensionärerna i Region Stockholm. Det är obegripligt att Miljöpartiet finner sig i att samarbeta i Region Stockholm med högern

En kommentar

  1. Nils Andersson

    Det är Svenskt näringsliv. Och kapitalet. Som styr politiken, inom Region Sthlm. Och dom lyckades i förra mandatperioden. Och nu igen. Pengar. Är lika med makt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.