Nu håller Ryssarna på att med berott mod plåga ihjäl Navalnyj då man misslyckades m ed gift. De är barbarer

Ryssarna och underförstått Putin vill ju ha bort oppositionen Aleksej Navalnyj men det misslyckade att ta död på honom med gift. Han fick av någon outgrundlig anledning lämna Ryssland för att få vård. Där fann man att han hade fått en typ av ryskt gift. Men tro inte att man nöjde sig med det som hänt utan han greps omedelbart när han landade för att han hade inte kunnat inställa sig då han var i Tyskland för att få vård. Han kastades i ett fängelse där han inte får någon vård utan nu tänker man mörda honom genom att inte ge honom vård.

Så här skriver Omni om hur man behandlar honom.
Den fängslade ryske oppositionsledaren Aleksej Navalnyj riskerar att drabbas av njurkollaps och hjärtstillestånd när som helst. Det varnar hans personliga läkare Anastasia Vasiljeva för, enligt AFP.
I ett brev som Vasiljeva skickat till fängelseledningen och även publicerat på Twitter kräver hon att genast få träffa och undersöka Navalnnyj. Hon skriver att tester visar att nivåerna av kalium i Navalnyjs blod tycks ha nått en nivå då han behöver omedelbar vård.
Navalnyj har hungerstrejkat sedan 31 mars, i protest mot hur han behandlas i fängelset. Slut citat

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det finns flera till i flera av arabländerna, Kina, Nord Korea, flera i Afrika och några i Syd och mellan Amerika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.