Idag är det många fina lopp när V75 går på Umåker här i Umeå. Ta chansen att vinna en slant

Idag är det V75 och det sker på Umåker. Tyvärr har travet som många andra drabbats av pandemin. Kanske inte så mycket ekonomiskt men utan publik. I dag har säkert vårt gäng som spelat V75 tillsammans varit på Umåker om vi fått vara det. Lika säkert har våra fruar varit där. Det är fantastiska lopp i dag och många fina hästar som startar. Det var även bra lopp i går och det var en dag som jag var mycket nöjd med.

Som sagt många fina lopp och mycket bra hästar. Redan i lopp 3 som inte ingår i V75 och är ett lopp som är för Nordsvenska hästar startar Off Herakles som många påstår är bäst i världen men som förlorade senast mot Gunnar Melanders Målnlykke AM. Förra året förlorade den inte en enda gång och hade även 4 raka segrar för förlusten senast. Hästen är sevärd och
vinner idag. Den startar i V4 avd 3 och det går före V75 som startar 16:20 och kan ses på TV12

När det så gäller V75 tycker jag att det bästa loppet är i avd 6 Berth Johanssons memorial ett lopp för 5 åriga hästar med Don Fanucci Zet och Hail Mary med Robert Berg i sulkyn. Tyvärr startar inte ”Foppas” häst som skadade sig i början av veckan och man var tvungen att avliva honom.

Ett annat fint lopp är V75 avd tre som är högsta klassen Guld divisionen och där vinner troligen häst nummer 1 Missle Hill som tränas av Daniel Reden men där finns det många fler bra hästar med som Hachiko De Veluwe, Diamanten, Antonio Trot men även hemmahästarna Selmer IH och Noble Superb. Det blir ett mycket bra lopp även det.

När det gäller övriga lopp i de lägre klasserna så har Daniel Reden även en favorit i första avdelningen Deal Done Zet som även den körs av Örjan Kilström som sällan går segerlös från Umåker när det är V75. I avd 2 lopp 6 är det mycket som talar för att Robert Berg med häst nr 3 Navona kan vara först i mål. Avd 4 lopp 8 tycker jag ser mycket svårt ut men Örjan Kilström eller Daniel Wäjersten kan nog vinna. Avd 5 som är näst högsta klassen silverdivisionen är mycket svårlöst och i avd 7 hoppas jag på Sandra Eriksson med häst nr 4 Swagger som gått bra med henne.

Fina tävlingar på Umåker och hoppas man slipper regn och ta chansen att spela. Spelbutikerna har som oftast andelssystem som man säljer och det är lite större system och det finns olika nivåer. I annat fall brukar även jag ibland köpa ett system eller göra själv som heter Harry Boy. Spela i tid om du tänker vara med och vi hoppas som vanligt på tur i den förtjusande sporten Trav med alla de fina djuren som är glada över att få tävla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.