De som man bedömt som säkerhetsrisk för svenska samhället måste utvisas ur landet omedelbart

De som är ett hot mot rikets säkert måste man utvisa omedelbart. Så har man inte gjort idag och man säger att man inte kan eftersom de kan råka ut för olika saker när de kommer hem. Det är alldeles åt skogen då ska de kunna fortsätta att vara i Sverige med risk för att de kan ställa till något här. Man ska självklart inte skicka hem flyktingar och invandrare om det är en risk för dem som tex en flykting från Afganistan som kan riskera döden men är det så då borde den personen vid prövningen om status få stanna. Som det är nu skickar man hem barn som varit här i mer än 10 år och lärt sig svenska få stanna. Det är något helt annat än en person som man bedömt vara en säkerhetsrisk för hela det svenska samhället den person ska ut ur landet omedelbart. Nu tror jag att man i övriga Europa slickar hem folk omedelbart om de är säkerhetsrisker.

En kommentar

  1. Krister

    Bra Lennart. Helt rätt att tänkt att de som är en säkerhetsrisk ska skickas hem. Att få komma till Sverige (om man bedöms ha asylskäl eller annan anledning) ska innebära att man ”hamnar i säkerhet”. Men det ska också innebära att man har skyldigheter mot Sverige och andra länder.
    De som t.ex. åkt tillbaka till de länder de flytt från för att kriga mot ”västvärlden”, är också att betrakta som säkerhetsrisker.
    En fundering bara. Hur ska ni få med ert andra regeringsparti (MP) på detta? De vill ju till och med ta tillbaka dessa sk. IS-krigare.
    Här har herr statsminister och andra partihöjdare en delikat frågeställning att ta hänsyn till. Rakryggad politik eller krypande för att behålla makten? Tror att vi båda vet svaret på den frågan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.