Kommer Umeås moderater att samarbeta med Sverigedemokraterna nästa mandatperiod Anders Ågren

I Sverige där kryper moderaterna i säng med Sverigedemokraterna sedan Ulf Kristersson blev partiledare. För mig har det inte varit förvånade få Kristersson själv kan betecknas som extremhöger men under alliansregeringen och Fredrik Reinfeldt fanns inte den möjligheten. Fredrik Reinfeldt kunde inte tänka sig den främlingsfientliga linjen och i valrörelsen sa han bland annat öppna era hjärtan. När valet var förlorat slutade han.

Går jag till likalt Umeå har Anders Ågren svängt 180 grader för att vara en som var en budbärare för det som de nya moderaterna och jublade för dem har han och jag tror hela partiet i Västerbotten gjort en riktig högersväng. Om det beror på att han vill visa sig som tjänare åt Kristersson vet jag inte. Om jag minns rätt har Anders stått på Reinfeldt sida inom MUF och motarbetat Kristersson. Minns jag fel då ber jag om ursäkt.

Nu är det snart val och jag tycker i alla fall det är viktigt att få veta hur Anders Ågren och moderaterna ställer sig till Sverigedemokraterna eller om Ågren gått ifrån det han lovade mig att inte vilja ha med SD att göra. Nu frågar jag dig Anders Ågren och vill ha ett svar som du står gör. Kommer du och moderaterna i Umeå och Västerbotten göra upp med SD om politiken oavsett om det blir i majoritet eller i opposition. Jag frågar eftersom media inte gör det. Däremot gillar jag att det finns några gala folkpartister kvar som Olof Kleberg som i går funderar över vart folkpartiet tagit vägen som han ansåg började med Lars Lejonborg och som nu helt försvann med Sabuni som vill styra med ett främlingsfientligt parti som Sverigedemokraterna som har sina ränder i Nazismen och aldrig tycker att alla människor är lika mycket värda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.