Igår startade EM i fotboll och det blev Italien som vann rättvist

Äntligen var fotbolls EM i gång i går kväll. Italien mot Turkiet spelade på fotbollsstadion i Rom. Det fanns även en viss publik inne på stadion. Italien var mycket bra och skapade många chanser men det såg länge ut som det skulle bli svårt att slå hål på det Turkiska försvaret. I halvtid stod det 0-0 men Italien hade först och bäst chanser. I början av andra perioden blev det självmål då den Turkiske spelaren stod i även på ett hårt inlägg och bollen hamnade i mål. Sedan var matchen egentligen över och till slut stod det 3-0 till Italien. Jag gillade vad jag såg och det var ett helt nytt Italien på plan. Jag tror efter gårdagen att Italien blir ett lag som säkert har chansen att vinna EM. I vilket fall som helst en mycket bra match och ett rättvist resultat med en domare som inte blåste sönder matchen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.