Putin gav sina underrättelsetjänster att han ville ha Trump som president i USA

Nu har det kommit fram att Putin gav sina underrättelsetjänster att man skulle jobba för att Trump skulle bli president i USA. Man tycker helt enkelt han skulle vara bättre för Ryssland än Biden. Man var övertygad om att han skulle ska oro i USA. Det är bara att grattulera ryssarna som i det fallet prickade helt rätt. Nu kom den stora oron främst efter valet som de allra flesta och även domstolar sa att det gått rätt till. Den som påstod att det var fusk men det var i det senare valet i fjol. Det var nog så att Trump fick hjälp av Ryssland att bli president. Jag tog upp i min tidigare blogg idag det som avslöjats hur militären agerat i slutet av Trumps mandatperiod.

Rysslands president Vladimir Putin gav personligen sina underrättelsetjänster klartecken att arbeta för att Donald Trump skulle vinna presidentvalet 2016. Det skriver The Guardian som påstår sig ha tagit del av läckta dokument.

I dokumenten framgår det att Kreml trodde att en Trumpseger skulle vara gynnsam för Ryssland. Bland annat bedömde man att Trump skulle skapa social oro i USA och försvaga den amerikanska förhandlingspositionen.

Experter som tidningen har talat med bedömer dokumenten som äkta. Dmitrij Peskov, talesperson för den ryska regeringen, förnekar att sådana möten ägt rum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.