Trump medarbetare jobbade även för främmande makt

Amerika First gällde visst inte alla som tillhörde Donald Trumps medarbetare. Nu har hans medarbetare som hade ansvaret för Trumps installationscermoni Tom Barack gripits då man misstänker att han försökt påverka USAs utrikes politik. Man slutar aldrig att förvånas vilka Trump hade som sina närmaste medarbetare. Alla var nog de som gjorde vad som helst om pengarna var de rätta.

Så här beskriver Omni Tom Barack. Donald Trumps tidigare medarbetare Tom Barrack har gripits, rapporterar amerikanska medier. Barrack, som ansvarade för Trumps installationsceremoni, misstänks ha försökt påverka USA:s utrikespolitik till förmån för Förenade arabemiraten.
Barrack misstänks också vid flera tillfällen ha ljugit i förhör om sina kopplingar till Förenade arabemiraten.
Han misstänks ha arbetat på uppdrag av landet i över ett år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.