Björklövens match i går var inget annat är en riktig katastrof

I går var det en sorglig kväll i Winpos arena när Björklöven åkte dit så det stänkte om det. Det är många många år sedan man gjorde en sådan dålig match och man åkte dit mot Troja Ljungby. De var det bättre laget utan att vara bra. Försvarsspelet funkade inte och det var inte många passningar som gick till rätt adress . Det var hur enkelt som helst för Troja att återerövra pucken. Deras försa mål var en riktig bjudning och deras mål 2 och 3 var också rena bjudningen. Jag blev också förvånad över att man inte möblerade om i laget redan efter första perioden. Fyra skott på mål säger att något var fel. Ingen spelare får godkänt och inte heller ledningen i båset. Men ett sånt här spel på fredag mot HV71 i blir storstryk. Det var också första gången på mycket länge som man hade ordinarie lag. Spelet i de tidigare matcherna har inte heller varit bra förutom att man gjorde mål på de lägena som uppstått. Enda hoppet till fredag är att det går inte att spela sämre än man gjorde i går. Det behövs en omedelbar förbättring annars kommer man att rasa i tabellen. Villan vart har den tagit vägen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.